Logo Integrated Sound

Navigatie: Wat is een Soundupgrade?

 

Wat is een SoundUpgrade?

 

Iedereen kan de klanken van het geluidssysteem in de auto beoordelen zonder de hulp van een expert. Voor sommigen is het af-fabriek systeem meer dan voldoende, voor anderen niet.

 

100% meer muziek

 

Voor de automobilist die méér of hogere eisen stelt aan het geluidssysteem in de auto, heeft  Integrated® de ideale oplossing . Zonder veranderingen aan het interieur of de elektronica van de auto tóch een goed klinkend geluidssysteem. Gekoppeld aan uw bestaande (geïntegreerde) multimediasysteem, met behoud van alle functies.

 

 

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en componenten is Integrated® er in geslaagd een geluidssysteem te ontwikkelen dat een realistische en  hoogwaardige muziekweergave creëert. De door Integrated® toegepaste volledig digitale eindversterker is zeer efficiënt en kan veel vermogen leveren zonder dat daarvoor ingrijpende veranderingen aan de bekabeling van de auto nodig zijn. Door middel van de ingebouwde digitale soundprocessor wordt de klank van het systeem aangepast aan het interieur van uw auto. De pasklare subwoofer zorgt voor  een extra dimensie in uw muziekbeleving.

 

 

Een andere auto….. En nu?

 

Groot voordeel is dat het systeem meestal zonder problemen overgebouwd kan worden naar een andere auto. Als de huidige auto verkocht wordt, of de leaseperiode loopt af is het (meestal) geen probleem om het systeem in uw nieuwe auto te plaatsen.

 

 

Actueel